Markus Sköld
författare
2016-08-30

En hemsökt bok

Kalldrag på golvet

Kalldrag har varit ute i handeln i lite över en vecka nu. Det initiala mottagandet har varit mycket positivt och jag är väldigt glad för att så många människor har uppskattat boken. Tack till alla er som skrivit recensioner och hört av er med hejarop och rapporter om ryslig läsning!

Men en historia om Kalldrag gör mig särskilt nöjd, nämligen något som jag fick höra från mitt förlag, HOI. Så här skrev marknadsansvarige, Susanne Ahlenius, på Instagram:

Den här boken Kalldrag av har spökat på Hoi kontoret 😱 jag har ställt upp den på bokhyllan vänder mig om och går några meter. Pang. Vänder mig om… Boken ligger bakom mig. Två meter från bokhyllan. Samma sak händer ngr dagar senare när kollegan sitter själv och jobbar. Pang. Boken ligger bakom hennes stol några meter bort. Törs du läsa?


Föregående inlägg
Att ha flera bollar i luften När det gäller råd om hur man ska skriva finns det nog lika många som det finns författare. Anledningen till det tror jag är att det inte finns ett
Nästa inlägg
BTJ diggar Kalldrag Igår var jag på BTJ-dagarna och presenterade Kalldrag för 120 bibliotekarier och idag fick jag se recensionen som Johan Kennebjörk skrivit i