Markus Sköld
författare
2017-09-21

Kalldrag i Danmark och Zonen vi ärvde

Kold Træk

Idag släpps Kalldrag i Danmark vilket innebär att jag numera kan kalla mig en internationell författare”. 🙂

Det är så overkligt att jag knappt kan tro det. Jag är väldigt spänd på vad de danska läsarna ska tycka om Kold træk”, men jag hoppas så klart att jag kommer att skrämma vettet ur dem.

Den 10-12 november är det bokmässa i Köpenhamn. Jag tänkte åka dit för att lansera boken och jag hoppas att jag träffar en massa läsare där.

Men innan dess är det bokmässa i Göteborg! Det ska bli så kul att träffa alla vänner som jag bara ser på mässor och konvent. Varför bor ni på så konstiga platser, hörrni? 😉

Zonen vi ärvde

Där smygsläpps också Zonen vi ärvde” — en Mutant År Noll-antologi som jag och de begåvade kollegorna i skrivargruppen Fruktan skrivit. Vi kommer att signera både fredag och lördag i Fria Ligans monter som ligger i Fantastikgränden.

Jag har två noveller med i antologin. Observatören” som handlar om en robot som bevakar en ark (den gavs också ut som ett stretchgoal inför lanseringen av Mutant Maskinarium), och Hemlängtan”, som handlar om Kami, en zonstrykare som beger sig lite för långt ut i zonen och hittar en övergiven byggnad som verkar lite för bra för att vara sann.

13 superskurkar Senare kommer också 13 svarta sagor om superskurkar” från Swedish Zombie, där min novell Killswitch” är en prequel till min novell Pandemonium” från 13 svarta sagor om superhjältar”.


Föregående inlägg
DÄR UTE I MÖRKRET är tillbaka För ganska precis fem år sedan debuterade jag som romanförfattare. Där ute i mörkret var en bok som jag jobbat på i flera år och skickat till
Nästa inlägg
Mörk Framtid Idag släpps en ny science fiction-serie på Storytel Original Kids (15+). Det är en nyskriven direkt-till-ljudbok-serie med individuella berättelser