Markus Sköld
författare
2020-01-23

Smygsläpp: Skuggfödd som e-bok

Nu är e-boksversionen av min nästa roman Skuggfödd ute i handeln. Ljudboken och den tryckta boken kommer om ett par veckor.

Skuggfödd

Skuggfödd är en fristående berättelse, men den utspelas i samma värld som Kalldrag, och är den andra boken i vad jag kallar min Gästrikesvit”. I Skuggfödd är det Gävle — där jag bott i nästan tio år — som fått agera förebild för staden i berättelsen.

Jag gillar att läsa e-böcker. Det är mitt favoritformat för att konsumera böcker. Många gillar att lyssna, andra vill absolut ha en pappersbok att hålla i handen. Men jag föredrar en liten och smäcker läsplatta som har potential att innehålla hela mitt bibliotek utan att för den sakens skull väga mer. Därför tycker jag det är roligt att e-boksläsarna får tillgång till boken lite i förväg.


Föregående inlägg
Skuggfödd Det är lite mer än tre år sedan min senaste roman Kalldrag publicerades. Många har frågat när nästa bok kommer. Framförallt är det lite mer avlägset
Nästa inlägg
Det här med redigering Ljudboken av min nya roman Skuggfödd släpptes för ett par veckor sedan och nu finns även den tryckta boken i handeln. Vilket är jätteroligt! Men för