Markus Sköld
författare
2015-09-23

Det svarta molnet och Arca Ferrum

Två omslag

Idag släpps mina berättelser Det svarta molnet och Arca Ferrum som e-noveller på Affront förlag.

Det svarta molnetDet svarta molnet har beskrivits som en korsning mellan Alien och Firefly. Den handlar om navigatören Kiri som kraschlandat på en planet och blir tvungen att lifta med pirater för att ta sig därifrån.

Arca Ferrum är en zombiehistoria som utspelar sig på ett jorden som är till största delen täckt av skyskrapor. Arca FerrumAlla resurser är slut och huvudpersonen Rubek är beredd att göra vad som helst för att komma med på rymdarken Arca Ferrum, som ska ta samhällets toppskikt till en bättre värld.

Båda novellerna har tidigare publicerats i antologierna Maskinblod 2 och Maskinblod 3, men från och med idag finns de alltså tillgängliga som e-noveller hos e-bokhandlarna samt i iBooks, Google Play, Kobo, mfl.


Föregående inlägg
Manusredigering Jag har äntligen tagit tag i manuset till Gruvan igen. Det är en bok som har tagit lång tid på sig från det att jag skrev de första orden för drygt
Nästa inlägg
DÄR UTE I MÖRKRET hemlös Min första roman — Där ute i mörkret — finns just nu INTE att köpa hos ebokshandlarna. Anledningen är att Pupill förlag, där boken är utgiven, har