Markus Sköld
författare
2019-08-31

Ljudböcker

I veckan har jag skrivit avtal med Saga Egmont om att ge ut två av mina tidigare utgivna noveller — Det svarta molnet och Detta levande offer — i ljudboksformat.

Ljudboksavtal

Det svarta molnet gavs ut första gången i antologin Maskinblod 2” och var den första novell som jag fick utgiven. Det var något år efter att min debutroman Där ute i mörkret” kom ut, och jag skickade in novellen för att försöka få med den i Maskinblod”, men fick beskedet att även om den var bra så fanns det inte utrymmer kvar i den antologin, och kunde jag tänka mig att vänta och se om det skulle bli en fortsättning på serien.

Jag hade väl inga större förhoppningar om att den skulle komma ut, så därför blev jag glatt överraskad när jag ungefär ett halvår senare fick beskedet att det skulle bli en andra del i antologiserien och att Det svarta molnet” skulle vara med.

Detta levande offer” skrev jag helt fristånde, alltså inte med tanke på publicering i någon novellsamling, och den blev utgiven som e-novell av Swedish Zombie.


Föregående inlägg
Färdigt utkast För drygt tre veckor sedan gav jag mig själv en deadline för första utkastet av thrillern som jag skrivit på. Idag skrev jag de sista orden i sista
Nästa inlägg
Skuggfödd Det är lite mer än tre år sedan min senaste roman Kalldrag publicerades. Många har frågat när nästa bok kommer. Framförallt är det lite mer avlägset